Punsj med jordbær og nektariner

Denne sommerlige punsjen er både søt og forfriskende, og er en favoritt når Søstrene Miljeteig tar frem grillmaten.

Ingredienser (1L)

  • 1/3 Schweppes Bitter Lemon
  • 2/3 Sprite/7-Up
  • 6-8 jordbær
  • 1 nektarin

Slik gjør du

Begynn med å vaske jordbærene og nektarinen.
Kutt jordbærene i 4, og nektarinen i små terninger.
Legg jordbær- og nektarinbitene i en mugge eller punsjbolle.

Hell oppi noe av brusen, men OBS fyll bare opp muggen ca 1/3.
La drikken stå i et kjøleskap ca. en time før den skal serveres.
Rett før servering kan du fylle i resten av brusen.
Du kan også å ha i isbiter om du ønsker det!

 

Stikkord på denne siden
, , , ,
mer fra Ellen Marie Miljeteig
Votter for nybegynnere: Slik gjør du!
Har du aldri strikka votter for, og synes det høres litt skummelt...
Les mer
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *